My. N. L. Phan.

Wish you the best and Good Luck!

MISSLUONG, VÄNNER & KOLLEGOR Permalink0
Om ni minns för några veckor sedan skrev jag i någon inlägg att jag ska snart ha sjuksköterska studenter som går i termin2, i fem hela veckor. Jag har haft en period studentfri relaterad till att jag läste min specialist utbildningen därför fick jag dispens för att vara studentfri just för att inte studenten blir lidande när jag egentligen bara jobbade 80% den perioden. Men nu är jag klar och redo att ha studenter igen, och denna gången var en helt underbar och fantastiskt tjej som jag fick handleda. Hon hade aldrig jobbat inom vården, men har jobbat som barnskötare på förskolan. Ett värdefullt erfarenhet, kan jag som också jobbat inom barnomsorg bekräfta. Tänket och helhetsynen, samtal med föräldrarna/anhöriga, det är detsamma. Skillnaden är väl bara att där jag jobbar är det äldre som är svårsjuka och bär på sig tunga cancerbesked och lever sina sista tiden så värdefullt som möjligt, och på förskolan är det barn som håller på att växa och vill utforska världen. Men de behöver vår omsorg , kärlek och guiding för att  ta sig fram till en så värdefullt uppväxt som möjligt. Oj nu är jag djup igen. Hur som helst..
 
Envhärlig tjej, snarare två udnerbara tjejer som jag och min kollega fick handleda, och deras 5 veckor bara blinkade förbi. Det var ritkigt konstigt och gå själv nu faktiskt. Jag kände mycket igen mig själv via henne, kanske därför jag la ännu mer helhjärtat för att handleda och lära henne så mycket som möjligt, framförallt omvårdnads biten och bemötandet med patienter och anhöriga. Jag är ritkigt stolt över min insats, de andra gångerna med också faktsikt. Hahah Ibland måste man ju få skryta lite, och denna gången var Matilda, (studenten heter Matilda) riktigt gullig som bjöd oss på fika och jag fick specifik en liten gåva som tack efter vi hade vår slutbedömnings samtal. GUllig är att hon minns att vi pratade om inredning och att jag inreder lite koppar och svart som färgtema. Jag fick en fin doftljus i en koppar ljusskål. Dofften av grönte, helt underbar doft!
 
Tack själv för 5 underbara veckor tjejer! Jag önskar er all bästa och all lycka med studierna och framtiden! Vem vet, vi kanske springer på varandra igen när ni är på er termin4 praktik här i huset, eller i framtiden som kollegor ! ♥
 
Lilla jag Mysan bjöd även kollegorna på godis  för jag har så underbara arbetskamrater!
 
Till top