My Nadja Luong Phan

Torsdag tjugotredje februari tvåtusensjutton

MISSLUONG, MY UNTOLD STORY - Depression & Ångest, OKATEGORISERADE missluong.blogg.se, pho bo Permalink1
Godkväll bloggen. Godkväll kära läsare! 

Då var det dags och ta tag i bloggandet igen. Jag hade så många olika bollar i luften senaste tiden som jag behövde ta itu, därmed inte kunnat koncentrera mig här. Förklarar lite varför det alltid är boomstop i huvudet när jag tänker blogga. Det är lite, dels vad och hur mycket ska jag dela med mig det jag håller på att planera osv. Känns som sagt lite udda att parallellt skriva och berätta om min rehabilitering och tiden som gått när jag är sjuk sen ska jag fokusera att blicka framåt med mina framtidsplaner. Det är ju ingenting att lägga energi på kan många tycka. Men att berätta och prata om den tiden som varit är en del av min rehabilitering, och fortsätta leva i nuet tillhör också. Därmed min lilla confusing, ni vet. 

Men nu har lilla jag bockat av lite saker och jag måste ta tag i detta också, annars blir det genväg igen. Det vill jag verkligen inte göra! Så få det bara inte bli! Bättre sen än aldrig. Inte backa bakåt. Inte undvika. Hellre halta framåt än springa bakåt!
 
Vi börjar med att visa er hur min torsdag har varit i alla fall. Det var jobb på förmiddag och en kort kort vilostund innan jag gjorde mig iordning. Idag blev det cykel premiär, dock var däcket väldigt snålt med luft. Så jag fick vänta på min kära fästman komma hem och hjälpa mig. Så jag kom iväg hemifrån senare än jag tänkte mig. Det kändes helt fantastiskt att cykla igen. Hoppas att vädret håller i sig så jag kan cykla några dagar till. Det blev fika med sis, och pho hos My och lilla Millie också. 
 
Vi börjar så så länge. Jag ska sova nu. Imorgon är det löning! Ledig dag dessutom. Härligt. Natt natt med er!
Puss och kraaam!
#1 - - Karl:

En vacker bild som är snyggt beskuren! Bra jobbat! Upp.

Svar: tack!
My Nadja Luong

Till top