My Nadja Luong Phan

Blessed

FAMILJEN, MISSLUONG, VÄNNER & KOLLEGOR missluong Permalink0
Innan jag cyklar hem och möter upp Jinn som vi sedan ska vidare hem till Svenljunga och träffa mini familjen Ta vill jag bara dela med mig några bilder fårn igår. (Satt en stund i biblioteket och bara varva ner samt passa på att blogga efter jag hade slutat). En HELT underbart dag, på alla sätt och vis. Jag var trött när jag väl ska krypa ner i sängs men det var så bra hela dagen. Först var det jobb som vanlig, hade så kul med kollegor som alltid, sen stämpla ut och leverera ägg till älskling min. Prata ihop oss lite om planeringen för stora dagen, sen kilade jag iväg ut till stan igen för lite tjejfika med My, lilla Millie och Linnea. Inte visste jag att jag också fick träffa Delilla och hennes son Matheo (jag tror han stavar så?!), träffade även på min kära mamma som var på väg till bussen hem. Sen har vi även kallat ut Yensan och hennes lilla tös Yuna. Lite halvt opplanerat blev det en ritkigt mysfika, och god passionfrukt mousetårta med extra grädde bredvid och en kopp Chai te till satt som en smäck! 
 
Innan jag beger mig hemåt var vi en sväng i några nya butiker som öppnats i Pallas huset, bland annat Rituals, Hjärterum. Så himla fina inredningsgrejer!! Blev även kär i lite kuddar, tyg och hängmattor från Indiska! 

Därefter väntade vi besök från Gnosjö, vår gamle vän Hung och hans kusin. De hade lite ärende att göra med Jinn, de var redan hemma hos oss när jag kom hem, så vi bjöd de på middag. Det blev så enkelt som Ugnsbakad torskrygg, asiatiskt gräslök och champinjoner med egengjord dillsås och kokt färskpotatis. Det var jätte gott och trevligt! Upptäckte även en jätte god cookies med ingefära smak (även ingefärabitar i), vi fick det som gåva från en utbytesstudent från England som var hos oss förr förra veckan tror jag, eller så var det förra veckan, eller jag minns inte. En liten trevlig tjej i alla fall. 
 
Som avslut var jag som sagt trött men jag tog itur med FK och överklagnings papperhögen som jag ska posta imorgon. Skönt när man får saker gjort. Innan jag somnade varvade jag ner med lite cooking dash och relax music i bakgrunden. 
 
Till top