My. N. L. Phan.

I'M So Busy Doing Nothing That I can't Do Anything else

MISSLUONG, OKATEGORISERADE Permalink0
Dear diary! Dear Blog. Dear readers. Dear friends!

I skrivande stund sitter jag i tvättstugan , sens klockan 7.30 på morgonen faktiskt. Jag är så lat att springa/gå upp och ner för att kolla till kläderna därför har jag alltid packat ner datorn och telefonen under de timmarna jag tvättar kläder. Har i och för sig inte hunnit tvätta här nere så många gånger, utan Jinn har gjort det samt har vi tvättat akuta tvätt uppe hos oss. Så denna är egentligen bara 3:e gången som jag tvättar här nere i tvättstugan. Hur som haver, min grund tanken är ju att då kan jag passa på att blogga osv. Men jag gör som vanligt, allt annat förutom blogga. Men nu måste jag slänga upp ett inlägg innan jag går tillbaka till lägenehten, annars blir det bara mera ångest för att jag inte gjort så mycket. Gjort har jag men inte så mycket av det kan jag berätta här ännu. Men men, positivt är väl ändå att jag tog tag i att svara på meddelande och sms som jag segat mig med att svara. Kollat upp lite saker och ska snart boka bord för tjejkväll med jobbet, dejter med mina godingar, fundera lite över planer för sommaren osv, så helt meningslös har inte dessa timmar blivit. 

Annars har jag gjort en hel del men också ingenting men ändå någonting senaste dagarna faktiskt, haft flickorna hos mig en och en halv dag (mini sportlov hos moster My som jag kallar det), varit på tvårskalas, lagat massa mat, haft vänner på spontant middag, varit och lämmnat blöjtårta till vår käraste vän och jobbat som vanligt. Senare idag ska vi på en födelsedagsmidddag för en vän. Tack vare bästa Mia som hjälpte mig att byta tur annars vet jag inte ritkigt vad jag hade gjort. Har klantat till mig rejält denna helgens planering. Saker och ting blev inte osm vi tänkt oss och så kommer jag där och missförstod allting. Ja,,,men som sagt som tur är löste det sig. Sen täntke jag åka hem till min kära mor och far imorgon tills på tisdag och sen jobba som vanligt igen. 

Hoppas ni haft det bra senaste veckorna och att ni mår väl, och ni som blviit sjuka få krya på er. Varma och goa kramar till alla er!!!! 
 
härlig och avslapnnande getaway..längtar tills nästa .... senast Barcelona 
 
Till top