My. N. L. Phan

2013.02.28

OKATEGORISERADE Permalink0
Redan 28:e februari, räkningarna höll nästan på att bli glömd bara för att det bara är 28 dagar denna månad. Jag är numera otrolgit senil, kan tänka på en sak men glömmer lika fort när jag vaknar. Idag känner jag  mig inte alls bra, haft ont i halsen senaste dagarna, och kännt mig lätt febrigt, men inget mer har hänt. Just idag, snart helg så kommer dessa objudna gästerna. Men ash jag få testa och gå till jobbet ändå, förskylningen tillkom men det skadar nog inte att jobba ikväll. Kanske är inte så bra att simma idag då?! Har ju slarvat så mycket med "träningen", bli så arg! Jag vet fortfarande inte varför det låter så himla konstig när jag skriver eller säger, träning, nu är jag töntig jag vet. ^^

Äntligen är jag klar med Mr Grey och miss Steele första boken. Hahaha det har inte blivit att läsa klar den för inte ville stressa på min kära syster som håller på med tvåan, men hon gav upp till slut, hon vill läsa den när jag läst färdigt istället =) Sorry sis! Återkommer med recension om dessa böcker vid ett annat tillfälle, men en sak håller jag med, man har lite svårt att lämna ifrån sig den vissa kapitel. Jag återkommer som sagt. Om ni inte redan lagt märke till så har ju mina vardagar bestått av Candy crush saga, tvb, instagram, Femtio nyanser, jobb och soovaaa! =) 

LONG TIME NO SEE...

OKATEGORISERADE Permalink0
Insåg att det var längesen jag klickade hem något från Nelly. Har inte varit så mycket som fallit mig i smaken senaste tiden, sen kom jag på att jag handlade rätt mycket i somras på Nelly Outlet. Det förklarar en hel del varför jag inte nätshoppat något.

Men nu har det kommit in så  många fina klänningar och idag är det sista dagen för fri frakt. Utvalda plagg från Jeane Blush var inte illa heller, dessutom 30-50% rabatt. Måste passa på!! Jag har kikat men inte kunnat bestämma mig för att klicka beställ eller inte, men idag så, bli det några plagg hem i alla fall. 
 
Klicka på här eller på bilden för att komma direkt till Nelly.

S Ö N D A G S B R U N C H

FAMILJEN ellagården Permalink1
God morgon!!!
 
Jag nämde att jag och familjen skulle äta brunch i söndags på min lillebrors jobb. Ellagården heter stället, mycket  fint och väldigt mysigt ställe. Har hört en hel del om den, samt sett bröllop och andra evenemanger som ägt rum där. Men har ändå aldrigt förståt hur vacker och lungt det är där. Utsidan var enkel, nästan som om man kom hem till byn. Det var otroligt fint väder i söndags, klar himmel med solsken och snö vitt på marken. Kan tänka mig att det är lika vackert alla årstider faktistk. 
 
Hur som så blev jag väldigt tagen när jag väl klev innanför ytterdörren, så himla fint och mysigt! Framförallt så stolrent! Jag klantade mig och glömde mobilen i bilen den dagen, därför har jag inga bilder som jag kan visa er hur fint det är där. Men älsking hade tagit enstaka bilder, så jag visar de så länge. Jag få blogga mer om stället vid ett annat tillfälle, med bilder och lite mer beskrivning på maten osv.
 
För övrigt var vi ju hela 26 personer i sällskapet som brunchade, helt spontant måste jag säga men riktigt mysigt. Från att från min familj var det först bara tänkt att jag, jinn, vivian och kimpo skulle äta och Lisas familj var hennes mamma och sambo. Men efteråt ville fler och fler joina, vilket slutade med att vi var 26 perosner när vi akut bokade bord. 
 

stilrent!
Kusin Steve , kenix och jag tog lite ego bilder innan vi hämtar mat

Full hus i action =)


Älsklings första runda (jag och mamma an chay den dagen så vi missade lite grann av det allra godaste)

Söta Katy <3
 
Till top