My. N. L. Phan

I'M So Busy Doing Nothing That I can't Do Anything else

MISSLUONG, OKATEGORISERADE Permalink0
Dear diary! Dear Blog. Dear readers. Dear friends!

I skrivande stund sitter jag i tvättstugan , sens klockan 7.30 på morgonen faktiskt. Jag är så lat att springa/gå upp och ner för att kolla till kläderna därför har jag alltid packat ner datorn och telefonen under de timmarna jag tvättar kläder. Har i och för sig inte hunnit tvätta här nere så många gånger, utan Jinn har gjort det samt har vi tvättat akuta tvätt uppe hos oss. Så denna är egentligen bara 3:e gången som jag tvättar här nere i tvättstugan. Hur som haver, min grund tanken är ju att då kan jag passa på att blogga osv. Men jag gör som vanligt, allt annat förutom blogga. Men nu måste jag slänga upp ett inlägg innan jag går tillbaka till lägenehten, annars blir det bara mera ångest för att jag inte gjort så mycket. Gjort har jag men inte så mycket av det kan jag berätta här ännu. Men men, positivt är väl ändå att jag tog tag i att svara på meddelande och sms som jag segat mig med att svara. Kollat upp lite saker och ska snart boka bord för tjejkväll med jobbet, dejter med mina godingar, fundera lite över planer för sommaren osv, så helt meningslös har inte dessa timmar blivit. 

Annars har jag gjort en hel del men också ingenting men ändå någonting senaste dagarna faktiskt, haft flickorna hos mig en och en halv dag (mini sportlov hos moster My som jag kallar det), varit på tvårskalas, lagat massa mat, haft vänner på spontant middag, varit och lämmnat blöjtårta till vår käraste vän och jobbat som vanligt. Senare idag ska vi på en födelsedagsmidddag för en vän. Tack vare bästa Mia som hjälpte mig att byta tur annars vet jag inte ritkigt vad jag hade gjort. Har klantat till mig rejält denna helgens planering. Saker och ting blev inte osm vi tänkt oss och så kommer jag där och missförstod allting. Ja,,,men som sagt som tur är löste det sig. Sen täntke jag åka hem till min kära mor och far imorgon tills på tisdag och sen jobba som vanligt igen. 

Hoppas ni haft det bra senaste veckorna och att ni mår väl, och ni som blviit sjuka få krya på er. Varma och goa kramar till alla er!!!! 
 
härlig och avslapnnande getaway..längtar tills nästa .... senast Barcelona 
 

Kokosnöt

MAT, MISSLUONG, OKATEGORISERADE Permalink0
Jag hade en situation här för någon timme sen som jag inte riktigt vet hur jag skulle hantera. Tänkte inte på detta när jag köpte den utan det största anledningen var att det var ett "måste" till  tet ( lunar nyåret ). Så jag köpte så som min mamma brukar göra hemma. Jag pratar om ngu qua som man cung till tet (fem frukter till tet). Men det är en annan historia i sig så jag kommer dit sen. Nu tillbaka till situationen. Hahah vi har ätit frutkerna lite åt gången sens mung 1 (sens första dagen på nya året), idag tänkte jag ge mig på kokosnöten. Här i Sverige är det inte lika lätt att få tag i en färsk kokosnöt, så en torkad blev super det också. MEN,,,,,,,hur ska jag få upp den då???!!!! 

HAha,,,ja det var det som var min situation. Tydligen har jag inget minne av att jag har öppnat en sådan torkad kokosnöt, så jag fick lite "okeeeeeej, hur ska jag för sjutton öppna den här då" moment. Så jag youtubade....hahahah då insåg jag såklart hur korkad jag är. Det är klart att man få slå sönder den. Sen kom det upp minne av att mamma har ju gjrot det någon gång men eftersom jag inte gjorde det själv, då hade jag ingen minne av det. 

HUr som helst så... blev det super bra och se vad resultatet blev. Så vackert! Nyttigt också. Jag kanske kommer att köpa fler kokosnöter i framtiden. Man kan göra så mycket med dem ju... inte nödvändligt att alltid köpa färdiga i butiken, oftast är de för dyra. Hahah 
 
 

2016.02.01

KÄRLEK, MISSLUONG, OKATEGORISERADE Permalink0
Dear diary....
 
Hello February. Vi är redan inne i februari månad, vart tog januari vägen? Jag brukar inte glömma eller är efter med räkningar om det inte handlar om hinder, sjukdom, hittar inte internetdosan (innan mobil BankID) eller annat krångel. Men just denna månad, vi var redan inne i den 30/1 och jag förstod fortfarande inte att jag inte betalat mina räkningar. Det var först när jinn pratade om sina räkningar som jag kom p mig själv att jag inte ens betalat någon utav mina. Då forsar tiden bara iväg, alldelels, alldeles för fort, för fort! 

Å andra sidan, djupt ner i mina innersta känslor så är det rätt skönt, för då går detta över fort. Jag kan äntligen kanske vara fri eller hur man nu ska kalla det. Men just nu så, just nu så kämpar vi tillsammans. Kärleken övervinner allt, det tror jag starkt på. Annars händer det inte så mycket mer hos mig. För tillfället kan man nog säga att det står rätt stilla trots tiden bara springer iväg, men det är inte så mycket jag kan göra åt den saken heller. Försöker bara hoppas på det bästa. 

Har egetnligen inte så mycket mer att berätta, det händer en hel del runt omkring, men det handlar ju inte om mig, så jag kan inte bara skvallra en massa. Jag försöker kolla arkivet och utkast, försöker komplettera mina inlägg som jag försökt skriva för ett tag sen men aldrig blev färdig, posta upp lite historik så bloggen inte blir så tom. Tills det händer lite mer så berättar jag mer om mig då istället. Men annars är det just nu lägenheten som håller mig sysselsatt och juste, blöjtårtor, scrapbooking och fotoväggar är påbörjar i fullös, men inget utav dem grejerna har jag gjort färdig. Skärpning! 

Det blåser så mycket ute nu, ta väl hand om er! 
 
Saknar Paris Weekend Med Hjärtat Så!
 
 
 
Till top