My. N. L. Phan

A B I T I Ö S

MISSLUONG, OKATEGORISERADE Borås, missluong, missluong.blogg.se Permalink0
 Det har jag varit senaste tiden, så stolt, så skönt att saker och ting äntligen kommit till rätta, kanske inte ritkigt allting men för det mesta. Tyvärr är det ju egetnligen saker som jag själv har skjutit upp så att, ja mer diciplin plutten tack! Jag gör mitt bästa! Har äntligen blivit heeeeeeelt klar med alllaaaa fotoböcker som jag har förköpt och typ skjutit upp det i hundra år. Det har tagit så mycket tid av mig. Men nu så, de två sista jag gjorde, älskar dem verkligen! LÄngtar tills jag får hem dem!!!!!! Precis skickat in 2 inlämmningsuppgifter också, fått godkänd den ena redan såg jag, skit bra, fast det var egentligen en reflektionsuppgift, så jätte fel kan man ju inte ha. Få se hur den andre blir. Jag passar på nu att gå ut en sväng nu när det inte regnar på en höst powerwalk. Sen blir det en snabb lunch och sen vidare till jobbet. I morgon blir det skola! 
 

Shit Happens

OKATEGORISERADE Permalink0
 
det var skönt att man kunde skriva av sig igår. Idag ny dag med nya tag! jag älskar verkligen relaxing music och  dessa värme/doftljus jag har i lägenheten. Dem ljusnar upp dem mörkaste delarna av allting måste jag säga. Större lägenhet är jag i behov, men samtidigt, denna ettan har verkligen sin charm många gånder måste jag erkänna :)
 
Hur som, have a nice day dear! Få se om jag hinner med hotpot idag med godingarna eller om jag måste vara hemma och göra klar fotoalbumet igen, kanske kan åka hem tidigare från föreläsningen idag. Älskling hjälpte mig och klippte bilderna. Vill helst bli klar med den, men hot pot är också gott!!! waaaah, aja få se vad tiden går åt sen. Puss och hej så länge!
 

gråtfärdig

TANKAR & KÄNSLOR Permalink0
är så trött på den här skiten!!! Alltid funkat dem andra gångerna jag gjorde....så ska det krångla just nu när jag ansträngt mig så mycket. Jag till och med fått kramp i hela armen typ. Har varit gråtfärdig hela dagen för att jag klickar och klickar på tagenterna så klickar man antingen för snabb eller för seg, har fått börja om från början olika momenter hela dagen. tillslut funkar det ändå inte. jag blir verkligne jätte ledsen nu. så är det mensvärken också, gör ju inte saken lättare precis. jag håller på att göra en fotoalbum på nätet till mina föräldrar, bilder på oss famljen.  önskade att älskling inte åkte hem idag så jag kan krama hononm. hormonerna dödar mig! som om inte stressen redan gör det liksom. ash, det är bara att lämna saken tills imorgon, kanske kundtjänsten kan förklara varför det krånglar så denna gången. Älskling få klippa bilderna , tydligen funkar det inte när jag gör det.... buhhhuhuhhu... jag ger upp. god natt!
Till top