My. N. L. Phan

Vitt och volanger

HEM & INREDNING Permalink1
Vitt köksbord och stolar , stoldynorna är lite som jag vill ha. Få se om jag kan övertala min kära man hemma  att köpa sådana romantiska dynor. Hehe he enda nackdel är att det kanske blir spill och smuts..men...hmmm a ja vi få sova på saken lite =)
 
Inspiration från @elinathome.

Tredje gången gilts

HEM & INREDNING, MITT LIV I BILDER Permalink0
God morgon! 

Det är ju rätt kul att det ploppar upp en massa inlägg här i bloggen. Jag har hittat en ny koncept att blogga, hahahah. Jag försöker vara lite mer aktivkt så gott det går. Men ni få såklart stå ut med en hel del behind the scenes bilder istället för fina foto. Dels har jag bara tagit snabba bilder med mobilen, samt att jag har slarvat bort min kameraladdare! Har inte hittat den över 2 veckor nu!!!!! skandal! Jag som behöver den nu till helgen när vi ska lyssna på Dan Truong, både i Göteborg och Stockholm. Snacka om ångest när jag inte hittar den!!!!!

Därav har jag bedövat bort ångesten med att greja och dona med lägenheten. och hoppas på att vi kan lösa laddaren på något sätt! Åkte med jinn för 3:e gången till Ikea denna månaden, varav två gånger med släp. Denna gången var det ännu en gång för att fixa madrassen som har krånglat i 100 år och x antal gånger, och det är allt mitt fel, men den historien drar jag inte här, den är så låååååång och sååå onödig egentligen!! MEn men, förflutet nu, nu har jag två riktiga madrasser. Sen kollade vi också på garderob, som vi inte heller kunde bestämma oss för vilken eller vilka inredning osv. Det tog sån tid!!! MEN, jag känner eller vi känner att det är bättre att vi är noga och tänker igenom ordentligt innan vi köper. Den ska vi ju ha ett bra tag, då måste man trivas med den. SÅ har vi gjrot med allting som vi köpt till nya lägenheten faktsitk, vilket gör att det tar sin tid innnan lägenheten är i ordning. JAg nämnde tidigare kanske att köket är färdigt, men egentligen är inga rum helt helt färdigt, gardiner, taklampor och detaljerna måste finslipas. Något vi är säker på efter vi har varit på Ikea 3 gånger på en månad, så blir det inte nån besök där mer på ett tag, inte med släp i alla fall, (kan nog smyga dit emellan åt och köpa detaljerna som vi fastande för igår, vilket drog ut på besöket och vi hann inte montera så mycket när vi kom hem. Vi var där klockan 10.15 och åkte därifrån 17.30! HAHAH,) Nu ska vi bara få iordning garderoben och sängen i vår sovrum, då blir vi av med alla dessa flyttlådor som bara ligger och tar palts i vardagsrummet. Så ska vi lugna ner oss lite med att åka och handla indredningsgrejer. Måste ändå planera noga för det finns andra saker som vi måste spara till också. hihihi så spännande allting blir i en snar framtid! ♥
 
thuong älskling!
 
veggie dag igår då kör vi på veggie och hallongrotta till tet.


Älskling åt kött så klart =)


Så svårt att bestämma!! Men nu har vi bestämt oss, få hoppas att den passar in som vi tror att den ska göra ^^
 
Fullmånen lyste så klar och fin igår 


Vi hann i princip ta ut och små börja med monteringen så blev det så mörk och klcokan bara sprang iväg. spännande spännande detta ska bli!!
 

TISDAG tjugosjätte oktober tvåtusenfemton

MISSLUONG, OKATEGORISERADE Borås, höst, missluong Permalink0
Vilken dag på jobbet! Hade nonstop att göra, det tog aldrig slut, och det hela tiden "myyy, myy myyyyy myyyyyy! HAhahah nej men nu överdriver jag lite, men nästan så var det, jag önskade att jag kunde klona mig och kan vara på olika ställen samtidigt, då hade det underlättat allting, men verkligheten jagar ikapp en, tyvärr. Det löste sig till slut, jag fullgjorde all ärenden, uppgifter, undersökningar, överförde samtal, vara budbärare, en snabb guidrunda med studenterna, ha telefon, teamrond, tillgodose patientens behov och var en god handledare/teamledare. hahaha oj värst vad jag skryter, jag låter som om jag vore gud. Men vissa dagar få man faktiskt suga åt sig all beröm och creed, för det är man värd, så mycket som man engangerar sig och ambitionen är bara förnamnet!

Men nu ska jag inte skryta om mig själv mer, för i slut ändan så inser jag ändå att jag måste tänka på mig själv och inte sliter ut mig alltför mycket. JAg gör så gott jag kan, och så länge kroppen inte säger ifrån då är det bara att jobba på. FÖr jag älskar att göra det jag gör på mitt jobb, jag är så tacksam och glad när det lilla jag kan göra för mina patienter, de små grejerna betyder så mycket för dem. Det värms i hjärtat. Därför trots hektiskt dag,  och något trött efter helgjobb, så går jag hem med ett leende på läpparna för jag gjort så mycket gott för mina patienter idag. Och jag är oerhört stolt över det! Sen ska jag tillägga att jag har också skrattat mycket idag med mina arbetskamrater, älskar det! Finna glädjen och ha skoj tillsamamns trots kaotiska dagar på jobbet.

Tog till och med promenaden ända hem från jobbet till Norrby, tog mig 34 minuter att gå, helt perfekt för en motionspromenad. JAg ska bara ha på mig bättre promenad skor nästa gång jag går hem så. Har till och med målsättning att jag ska gå hem så de dagarna jag har ork och när vädret tillåter! 
 
på vägen hem, genom centralstationen, det är numera min promenadslinga!
 
Till top