My. N. L. Phan

Veckans Favorit detaljer

INSPIRATION & MODE, VECKANS Maxi Crepe Gown, lace, missluong.blogg.se, nelly Permalink1
Den här klänningen är så jag!!! Spets, öppen rygg, knäppning vid nacken, pastell.
Från Nelly

Torsdag tjugotredje februari tvåtusensjutton

MISSLUONG, MY UNTOLD STORY - Depression & Ångest, OKATEGORISERADE missluong.blogg.se, pho bo Permalink1
Godkväll bloggen. Godkväll kära läsare! 

Då var det dags och ta tag i bloggandet igen. Jag hade så många olika bollar i luften senaste tiden som jag behövde ta itu, därmed inte kunnat koncentrera mig här. Förklarar lite varför det alltid är boomstop i huvudet när jag tänker blogga. Det är lite, dels vad och hur mycket ska jag dela med mig det jag håller på att planera osv. Känns som sagt lite udda att parallellt skriva och berätta om min rehabilitering och tiden som gått när jag är sjuk sen ska jag fokusera att blicka framåt med mina framtidsplaner. Det är ju ingenting att lägga energi på kan många tycka. Men att berätta och prata om den tiden som varit är en del av min rehabilitering, och fortsätta leva i nuet tillhör också. Därmed min lilla confusing, ni vet. 

Men nu har lilla jag bockat av lite saker och jag måste ta tag i detta också, annars blir det genväg igen. Det vill jag verkligen inte göra! Så få det bara inte bli! Bättre sen än aldrig. Inte backa bakåt. Inte undvika. Hellre halta framåt än springa bakåt!
 
Vi börjar med att visa er hur min torsdag har varit i alla fall. Det var jobb på förmiddag och en kort kort vilostund innan jag gjorde mig iordning. Idag blev det cykel premiär, dock var däcket väldigt snålt med luft. Så jag fick vänta på min kära fästman komma hem och hjälpa mig. Så jag kom iväg hemifrån senare än jag tänkte mig. Det kändes helt fantastiskt att cykla igen. Hoppas att vädret håller i sig så jag kan cykla några dagar till. Det blev fika med sis, och pho hos My och lilla Millie också. 
 
Vi börjar så så länge. Jag ska sova nu. Imorgon är det löning! Ledig dag dessutom. Härligt. Natt natt med er!
Puss och kraaam!

Onsdags blogglista

Q&A & BLOGGLISTOR blogglistor, missluong.blogg.se Permalink0

Brist på annat att blogga (läs: det är helt bombstopp i huvudet, varför vet jag inte!?!) gör vi en lista så bloggen känns lite levande =D

 

Hade gjort vad som helst för…? Att slippa spökarna i hjärnan

Vill ha i min garderob…? inget i nuläget faktiskt...

Humör…? Blandat, men mest glad ändå.

Senaste köpet…? Något ritkigt stort (för mig då) och jag blev alldeles tok lycklig! Snart ska ni få veta vad det är, förlåt ^^

Dagens cravings..? Krämbulle!

Vad gör jag om en timme…? Precis vaknat upp ur min powernap efter jobbet kanske.

Något kul planerat i veckan…? Det ska bli ärende/utflykt till Skåne, fika med sis och barnkalas!

Dagens tanke…? att jag mår så gott när jag kan hjälpa andra människor. Det lilla jag gör kan betyda allt för den andre personen. Att jag trivs med det jag gör och se andra le gör mig helt varm i hjärtat. 

 
Till top