My. N. L. Phan

I GOT A BOY

FAMILJEN girlsgeneration, i got a boy, missluong, snds Permalink1
Varje gång jag kommer hem till familjen får jag alltid en eller flera nya favorit låtar när jag åker därifrån. Låten i sig är oftast inte så bra i mina öron, men hör man den x antal gånger under vistelsen och få se på en massa uppträdande av flickorna, svårt att inte inte tycka om låtarna. Denna låten till exempelvis.. 


 

lilla mysan vill bara säga godnatt!

OKATEGORISERADE Permalink0
Haft mysiga dagar, igår och idag. Är helt slut men är glad att jag orkade med både jobb och mina älsklingar. Tidiga morgonar och sena nätter men det var värt mödan när jag har sådana underbara vänner! Hoppas på att hinna med simhallen en sväng, fixa klar påskägg till barnen/familjen och små grejer hemma innan jag bege mig till bussen och åka hem till Svenljunga för där kommer vi att få besök. Ska bli gott med hot pot också, dreglar när jag tänker på det. God natt med er och hoppas ni haft en trevlig långfredag!♥

Giấc Mơ Cỏ May

FILM & SERIER Permalink0
Senaste dagarna har jag inte varit väldigt off med bloggen och det är detta som är boven. Utöver Grey's Anatomy och Mr Grey då! Har varit uppe sent varje natt för jag jobbat 3 kvällsturer i rad, denna natt är också katastrof. Sov för mycket imorses vilket leder till att jag är hur pigg som helst nu. Klockan är mycket och jag borde sova, för jag ska upp om 4 timmar och jobba. Jag brukar inte kolla på vietnamesiska filmer/serier, utan mer kinesiskt som är dubbad till vietnamesiska, koreansk/japansk med eng text. Har sett enstaka vietnamesiska filmer men serier, nej.

I helgen kollade pappa och mamma på denna serien och vi hängde tillsammans med de till största delen av helgen när vi inte gjorde något särskilt. Handligen är bara ok egentligen, inget jätte märkvärdigt, men på någon underligt sätt fångade den mitt intresse. När jag kom hem i måndagskväll så ville jag kolla igenom de första avsnitt och har nu kollat färdig den. Helt sjukt att vissa filmer eller musik kan fånga en sådär. Jag kanske borde ge vietnamesiska filmer fler chanser faktiskt, de är rätt bra vissa av dem.
Till top