My. N. L. Phan

Tulips

HEM & INREDNING, VECKANS Permalink1
Jag kom på att min "veckans blommor" har runnit ut i sanden totalt, kanske alla kategorier i denna blogg med i och för sig. MEN bättre sent än aldrig. Denna gången testar jag på tulpaner, enklaste blomman man kan ta hand om tycker många. Men jag däremot, insåg att jag faktistk aldrig haft tulpaner hemma (hos mig så att säga) har sett mamma och alla andra köpt hem. Jag insåg att jag inte alls kunde ta hand om dem som jag trodde, tur att man lillasyrran som kan så mycket om blommor. Men fick ni veta vad jag gjorde då kommer ni att skratta ihjäl er och ba Na hade troligtvis skällt sönder mig. MEn den delen är historia nu. 

Påsk veckan då är ju gula tulpaner passande. Jag ska bege mig ut en sväng till Vivians nya jobb imorgon tänkte jag. De har invigning för deras nya butik imorgon ute i Sjömarken, jag menar Lundaskog så klart. SKa inhandla en ny vas är tanken. 

 

Earth Hour - 2015.03.28

HEM & INREDNING missluong.blogg.se Permalink0
idag påminner jag mina kollegor på jobbet att idag midnatt är det slut på sommartid, när jag sa så insåg jag att jag ska jobba tidig imorgon. Vilket innerbär att jag få sova 1 timme mindre =( buhuhuhuhu! Bäst att sova tidigt idag så jag inte känner av att jag sover 1h mindre. Önskar er alla en riktigt god natt! Jag haft en super underbar vecka!

Annars inträffar Earth Hour idag fick jag höra på jobbet. Så mellan 20.30-21,30 var det släkt hos mig. Mysigt! 
 

Trio Español & sallad

MAT dinner, food & drinks, missluong.blogg.se, serranoskinka Permalink1

På senaste tiden har jag gått och blivit beronde av charkbrickor. Jag har alltid tyckt om serranoskinka, men senaste tiden så har jag insett att jag blivit kär i resternade som brukar förekomma på charkbrickor! Denna lördagskväll  blir det ingen bricka, men en sallad blandade jag ihop. 

Lite salladsmix
babyspenat
chili fetaost
gurka
cocktail tomater
salladskrydda
Trio Español bricka, varav är serranoskinka, torrsaltad fläskkarre och salchicokorv
balsamicosås med hallonsmak
vitlöks krutonger
perfekt och ta med som matlåda också! 
Till top