My. N. L. Phan

When everything you love has been stolen from you, sometimes all you have left is revenge

TANKAR & KÄNSLOR Permalink2
läntar tills oktober, då kommer fjärde säsongen av revenge 

 
Nivet den känslan när ni är så vilsen och äntligen hittat vägen tillbaka, där ni trodde att allting är bra igen och snart kan ni vara med dem ni tycker om som vanlig igen. Men så kommer det en stormvind och blåser iväg alling ifrån er och återigen vet ni inte längre vart ni är. Likaså känlsan när du lidit av törst och hunger och äntligen ser en sjö för att släcka törsten, och det visar sig vara en illusion bara. Det hoppet som tas ifrån en gång på gång, det knäcker en. Den känslan .... den ska jag aldrig mer tillåta någon låta mig känna mer. 
 
Skrev egentligen en överdrivit lång inlägg nyss..men det var mest för att skriva av mig. Detta ska aldrig mer få påverka mig elller göra mig till en sådan person jag inte vill vara. Jag vill vara mig själv, men inte en sådan version. Be strong!
 

ATM - i don't care anynore

TANKAR & KÄNSLOR Permalink0
 
 

Pretty Woman

FILM & SERIER julia roberts, miisluong, movies, pretty woman Permalink0
Det har regnat och åskat hela dagen idag i princip. Det värsta var efter jag kom hem från jobbet. Tur att älskling kom hem ganska lagom innan den värsta åskvädret kom, ihopkrupen hade jag min trygghet i närheten. SÅ trygg att jag somande, när jag vaknade då var klockan redan 23.54!!!! Sov bort 3h utan den blekaste aning! 

Därför är jag väldigt pigg nu, snarare att jag inte vill sova för då slöer jag bort typ hela dagen.... jag ska göra lite bilder tänkte jag. KOllade nyligen färdig Pretty Woman. Fick bara för mig att titta på den, fin, romantiskt, rolig klassiker. När man inte ritkigt vet vad man vill då är magkänslan bäst, låta slumpen avgöra. Det regnar än här i Borås. Sommaren är tydligen redan slut... 
 
Till top