My. N. L. Phan

Old School Nostalgi!

FAMILJEN family comes first Permalink0
 Sitter här och tänker tillbaka den tiden vi syskonen frotfarande bodde hemma i radhuset på Agnesvägen 15, 51251 Svenljunga! Den adressen minns jag så väl ihåg. Nu har jag lust och ta in videoband spelaren och sitter ner och kolla på gamla videoband som pappa filmat oss när vi var mindre. Så sjukt pintsamma vissa av dem, men gud så rolig och mysigt det var då. Inte för att vi inte ha det mysigt nu, men på något sätt, saknar jag barndomen och syskonen så!!  
 
Här är de video som vi älskar när vi var mindre, vi kunde dansa/ mima till de hur länge som helst och hur många gånger som helst! Jag förstår verkligen varför Lydia, Kenix och Katy älskar och lyssna på musik och dansa!
 
Som ni märker, det var Paris by Night som var höjdpunkten den tiden. *_~

2013.01.31

MISSLUONG Permalink0
Sista dagen för januari i år. Första månaden på 2013 redan passerat förbi. Må det är nytt år, men tiden går fortfarande fort som vanligt. Ibland få jag starka känslor av att jag vill tiden ska gå fort för jag vill saker ska hända, men samtidigt är jag rädd att när det händer så vet jag inte hur jag ska agera. Vet vet jag, men man vet aldrig, det kanske inte är alls som jag tänkt mig och får värsta panik och allting bara spårar ur! Men det är nog bara jag som är knasig och tänker så, jag har det jätte bra nu att jag faktiskt vill att tiden ska stanna såhär så inget dåligt ska få lov och tränga sig i mitt liv. Rädslan jagar ikapp mig många gånger, för saker som jag inte vill hända ska hända. Ursäkta att jag bara sitter här och yrar omkring, ni måste tycka att jag är hur koko som helst.

Just nu sitter jag och lyssnar på old school asiatiskt musik, mycket nostalgi, saknar mina syskon!!! På tal om dem så kommer min kusin, anh Ty, hem från Vietnam idag, han har varit i Vietnam ett bra tag nu den jäveln. *hihihi* Undrar om han tagit med sig något gott!? Få kika i Vivians blogg sen om hon avslöjat något där. Lite snacks och godis inför Tet (asiatiskt nyår) vet jag att han ska ha med, mums mums! Idag kom Jinns pappa också hem från Vietnam, vi åkte ner dit och hämtade sakerna precis, åkte även förbi chi Huong och sa hej till hennes familj, så söt Alicia (deras 3månaders gammal dotter) är, hon vuxit så fort. Som ni förstod så är jag hos Jinn idag, ska vara här idag sen åka hem imon vid lunch för att jobba. Fem dagars jobb sen är det hemåt och hjälpa mamma med förberedelserna inför tet. Ska se om jag hinner åka till Göteborg något innan nyår och hälsa på mina tjejkompisar också, framförallt köpa hem lite bubbletea!! Ska nog lära mig och göra de hemma så jag kan dricka det när jag vill, ska youtuba!! =) 

De senaste två åren ha jag missat och kolla upp datum tidig, vilket leder till att jag alltid jobbar och inte kunnat vara hemma med min mamma hela dan de dagarna. I år ska jag hjälpa till som förr innan jag flyttade ut.Det var riktigt mysigt förr, när alla syskonen var hemma och hjälpte åt och stor städade hemma, alla fokuserade i och för sig  mest på att städa sina egna sängar/område/hörn. När vi var mindre så delade vi rum med varandra. Åh, saknar saknar dem mer bara! ♥

2013.01.30

DAGENS, MISSLUONG, OKATEGORISERADE Borås, missluong, nurse Permalink0
Tjenare på er! Vilken dag det varit idag. Känsloladdad, sömnbrist, mensvärk, blandade känslor, jobbig dröm som plågar en, stressigt på jobbet, men kul, okoncentrerad och en massa andra saker som virvlar runt i huvudet på mig. Låter som om det varit en jobbig dag, men egentligen inte, inget som man såg utanpå i alla fall. Dagen genomfördes som vanligt och avslutade ovanligt nog med en reflextions timme med kollegorna. Känslig blev det men det var skönt för dem och prata ut, vilket jag också gjorde, gamla minnen kom upp så var nära på att gråta men det var skönt och prata av sig och lämna jobbet på jobbet.

Tanken var att jag skulle till Göteborg en sväng, mesta dels var egentligen att jag var så jäkla sugen på bubbletea. Men övertid blev det istället för att gå tidigare, vilket jag däckade när jag kom hem. Glömde av att höra av, hade missade samtal, men är fortfarande lat och inte orkat ringa upp de igen. Få ta det i morgon, jag har i alla fall tagit tag och fota grejerna som jag shoppade i London. Ska snart ge ut denna bloggen till vännerna också. De ha ju undrat vart jag tagit vägen eftersom jag inte uppdaterar något mer i den andre bloggen. Innan jag fortsätter med de andra inlägg måste jag bara skriva av mig lite först. Eller, det kanske inte spelar någon roll egentligen, det är förflutet nu, borde inte tänka på det, men det kommer på besök då och då utan att jag ens vill det. Det är jobbigt, men ändå så behagligt på något sätt. Fast jag vet att det är fel, borde inte tänka så, jag måste verkligen jobba på att släppa taget och sluta älta. Det är mitt största kamp i livet har jag märkt, men jag ska kämpa, för min egen skull måste jag leva livet istället för att fastna i det förflutna. Sen vill jag bara be om ursäkt för att jag är OTROLIG LAT, jag är hopplös när det gäller höra av osv. Jag vet faktiskt inte varför, jag hänger med vänner och bekanta på Insta och twitter, men när de skriver till mig i mail eller sms så är jag jätte seg på att svara. Vissa gånger dröjer det så länge att det är pintsamt och svara överhuvdtaget. Jag hoppas bara de inte bli alltför ledsna på mig, i och för sig så tror jag att alla vid det här laget inte alls är förvånad, eller de kanske inte ens bryr sig. Jag är hemskt ledsen i vilket fall som helst.

Men vad ska man göra, det är bara och kämpa på. Fighting!!


Jobb outfit och rutin för syster My:

Lika trött och seg varje morgon i hissen upp till jobbet. HON VILL ALLTID HEM till sängen igen! Men när hissen öppnas, SMILE! Hon bli (för det mesta) glad och dagen kommer att gå fort, hon har dessutom gjort en bra dag för patienterna!! ♥

Oh nej, redan 30 januari, måste betala räkningarna innan jag glömmer bort dem!!!
Till top