My. N. L. Phan

I don't belong here

MY UNTOLD STORY - Depression & Ångest Permalink0
Ibland vill jag inte ha den inställningen. Många gånger har jag faktiskt gett de chanser. Men tyvärr. Efter så många år så är det sig lik. Allt handlar om pengar. Å andra sidan tror jag inte att det spelar någon roll hur mycket pengar det är. De har brist på mänskligheten på något sätt. Tillit finns liksom inte i deras ordförård. Jag passar verkligen inte in. Det är så himla synd att det är så. Jag älskar för övrigt allt annat här. Men jag och hela de går inte ihop. Jag blir så ledsen att det fortfarande är så efter så många år. Jag vill inte generalisera men jag kan inte hjälpa att inte göra. Jag vet att det finns andra som vet bättre. Men tyvärr, alldeles för få för att jag ska kunna passa in. Vart jag än går så passar jag inte in. Varför har jag undrat många gånger. Hur kommer det sig att jag allltid är den som aviker från andra. Tycka olik jämfört med andra. Det jag tycker om brukar oftast vara svårast att hitta. osv. osv. osv. Ibland undrar jag så mycket men finner aldrig svaret. Det är så tröttsamt. Jag är så trött.

Veckans Pepp

FILM & SERIER, VECKANS Moana, missluong, the untold story, therapy Permalink0
How Far I'll Go från filmen Moana. har n sett den? om inte gör det. En helt underbart film med ljuvligt musik och makalösa färger och nyanser av naturen och havet. Pricket över i:et är att filmen är så gullig och rolig, med über söta karaktärer. 
 
Peppa mig själv och söka efter motivationen med att kolla på enstaka klipp från filmen denna förmiddag. Jag tog en rejält sovmorgon idag. 
 
 

Lost

MY UNTOLD STORY - Depression & Ångest missluong.blogg.se, the untold story Permalink0
idag var en tuff dag på många olika möjliga sätt och vis .... jag ska sova nu hoppas på en ny dag morgon med nya tag. Jag är glad att jag överlevde dagen trots omständigheterna. 
Till top