My. N. L. Phan

FÖRSTA ADVENT

HEM & INREDNING Permalink0
Mysigt! Blev så trött efter jobbet och tog 2 h powernap ^^. Tänkte bara visa er dem små julpyssel som gjordes hemma hos mamma häromdagen. Jag har jobbat därför hann inte göra adeventljustaken som jag egentligen ville. Saknar färgen grönt och vitt nämligen, ska komplettera den imorgon. Hoppas ni haft en trevlig första advent kära! ♥

 

Tisdagen tjugofemte november tvåtusen fjorton

MISSLUONG Permalink1
Happy day, Happy girl, happy little me =D
klippt håret samt ännu en grej avbockad =)
 

Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get

MISSLUONG Borås, missluong, missluong.blogg.se, thoughts Permalink0
Kära dagbok, kära läsare!

Vad kul att ni fortfarande kikar in hit trots att jag inte uppdaterat på veckor. Jag har lite annat som jag måste få gjort, därför har jag valt att lägga bloggen och relativt allt annat åt sidan faktiskt. Jag har ägnat tiden åt en "internetlös" period kan man nästan säga, jag checkar instagram, och facebook men gör inget stor väsen av det hela. Behöver ta paus i från all pluggande, har ju min specialist undersköterska inom palliativ vård utbildning en gång i veckan som jag tidigare nämnt att ägna tiden åt. Spenderar en hel del tid hemma hos mina föräldrar i Svenljunga, trots tidiga morgonar för jobb och utbildningar och möte på jobbet / skolan. Det har gått bra, som förr i tiden då jag faktiskt bodde hemma och pendlade. Mycket har hänt, och det händer egentligen varje dag att jag vill skriva och blogga, men samtidigt, jag måste fokusera och verkligen skärpa till mig. Blir detta inte bra då få jag bara kämpa vidare, men snart ska ni se att allting kommer att falla på sina plats. 
 
Tittat på en hel del filmer senaste tiden har jag också gjort, men ja, ville bara skriva av mig lite innan jag går till sängs. Gjort manikyr och målat naglarna. Som jag tidigare nämt har det varit en hel del ledighet och möte/utbilndingar hit och dit, därför har jag knappt varit på jobbet och arbetat med patienterna. Vilket gjort att jag kunnat låta naglarna växa, och bara tagit bort nagellacken sen målat på igen. Inte rikigt min stil sens jag jobbade heltid som undersköterska, men det verkar inte vara omöjligt och ha fina naglar trots jobbet på sjukhuset. =) 

Så nu har jag varvat ner med några avsnitt av TVD och Revenge, och naglarna är nog tillräckligt torra att jag kan sova, hoppas dem inte blir som sist när vivian målade dem bara. Jag bad henne måla dem strax innan vi skulle sova, snacka om snygga dem blev på morgonen va =) 

Hoppas ni mår fint allihopa och ha det gott!  God natt! XOXO ♥
 
 
 
My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
 
- Forrest Gump -
Till top