My. N. L. Phan

Pho chay

MAT, SKÖNHET & HÄLSA pho, pho chay Permalink0
Mammas godaste pho chay! enbart nyttigheter, dessutom är det så otroligt gott också!!! Pricket över i:et är att grönsakerna, kryddorna/örterna har mamma planterat själv, enbart morötterna, bambooskott och svampen är köpta. 
 

Tonårsidol

KÄRLEK, MISSLUONG Dan Truong, missluong, missluong.blogg.se Permalink0
Jag sitter här och skrattar sönder mig, åt mig själv! Karaoke och sjunga är ju min största passion när jag ska umgås eller bara döda tiden, ni som göljer min blogg eller känner mig vet ju så väl om detta. Hihih jag har ägnat heeela förmiddagen och denna eftermiddag åt att kolla på Dan Truongs musik genom tiderna. Framför allt Dan Truong 15 nam ca hat liveshow. Den har jag totalt missat insåg jag. Ni som känner mig vet också att jag har alla tiders alltid lyssnat på Dan Truongs musik, vissa perioder mer vissa mindre, men ni vet, han och Cam Ly var ju de två artister som jag lyssnade konstant förr när jag var typ i Lydias nuvarande ålder, 11 år. Så det är verkligen längesen och jag tycker fortfarande att de två har fortfarande helt ljuvligt röst och deras karisma och personlighet är helt perfekt. Varför jag pratar lite extra mer om Dan Truong är att i lördags kom jag hem från jobbet till familjen och de skämtade om att Jinn blir väldigt upptagen framöver för han är uppbokad av anh Dung...... på en Scandinavian Live Tour. "Jag baa vaaa?? vad pratar ni om???!!!!, ah han är lite upptagen nu för han är på hemvärnet träning". Hahahha 

De driver med mig för att Jinn har vissa drag som liknar Dan Truong, allla säger så, vänner , släkt både här och i vietnam, det är rätt lustigt att de är så lookalike, men jinn stör sig något på att höra det. ska bli rolig och se hur lika de är i verkligheten. Hihhih så spännande att han ska komma till Sverige nästa månad!!! Jag är så taggad!!! Äntligen kan jag få träffa min tonårsidol! hiihihihih Men först ner och hjälpa mamma och fixa maten, sen kanske vi hinner med lite cau ca innan 4dagars jobb väntar!
 
 

Begäret

MAT, MISSLUONG Permalink0
tjingeling på er nattugglor! I och för sig är inte klockan så jätte mycket, inte så farligt. Sitter nämligen just nu i Vivians rum och blggar och har en skål äpplepaj som mamma har gjort (någon hemma har gjort iaf medan jag var och jobbade en ctur), så himla gott och så massa vaniljsås! Om ni inte redan vet så äter jag ju vaniljsås med äppelpaj och inte äppelpaj med vaniljsås. :D

Tjejveckan är här och jag blir sugen på det mesta, men allra mest har det varit sushi, kanelbullar och äppelpaj och vaniljsås. Är så tacksam att alla dessa begäret blivit tillfredställda! Sushi köpte jag sj igår när jag åkte hem till mamma, passa på att köpa till flcikorna också. Kanelbulle åt jag på jobbet för en kollega var snäll och sammanträffande nog bakat kanelbulle och bjöd jobbet. Och så nu ikväll då var dem gulliga hemma och bakat. Ibland är livet så otrorligt fantastiskt! 

Pricket över i:et är att jag trodde hela tiden att jag ska jobba en kvällstur imorgon efter fredag, lördag och söndagjobb. Så vissade det sig att jag har bara skrivit fel i min almenacka, jag är heeeeelt ledig imorgon och jobbar inte förrän tisdagskväll! Snacka om att sväva i moln vaa! Nu ska jag frotsätta nörda mig igenom Sex and the City!
 
här sitter jag i mökret ihihihih och nattäter hihiiih 
 
Till top