My. N. L. Phan

May the force be with you

FILM & SERIER star wars the force awakens Permalink0
Hahahahahah jag kan inte sluta skratta åt mig själv för jag har gått och blivit en riktig Star wars fans. Efter si och sådär hundra år efter alla andra bara. Hahah hur jag blev så inne i Star Wars värld började för lite mer än en månads sen och först 2-3 veckors sen som jag är riktig fans. Jag få  berätta mer om detta i ett annat inlägg, lång historia fast ändå kort egentligen.  Hihi ni som är intresserad få kika in här igen nästa gång😉 Har nämligen precis varit och kollat på den sjunde Star Wars filmen Star Wars: The Force Awakens. Nu ska vi äta pizza och hänga lite hos en vän. May the force be with you ...

Homemade Salad

MAT, MISSLUONG, OKATEGORISERADE Permalink0
Ikväll hade jag detta som matlåda på jobbet. Busenkelt. Super gott. Borde göra fler sådana här sallader! 
Ica bistro sallad mix, körsbärstomater, gurka, paprika, rödlök, örtkryddad fetaost, avokado, lime, handskalade räkor och mixat salladsås.
Jag hade salladsmixen för sig och blandade i räkor på jobbet. Super gott verkligen! Såsen hade jag blandat vitlöksås och Rhode Islandsås, yummy yummy det också!
 

Good night

MISSLUONG, OKATEGORISERADE Permalink0
Trötter plutten vill bara önska er en god natt 🌃. Jag bytte arbetstur med en kollega så jag hade ledig dag isag. Jobbar långhelg istället men det blir bra det ändå. På lördag blir det bio och äta middag ute med några vänner. Imorgon blir det dejt med Mia efter jobbet. Idag har jag varit och spanat in mera inrednignsgrejer, samt fyndade jag bordstabletter (tror att de heter så?!) från Lagerhaus och äntligen köpa ljusbrickan jag spanat in förra gången från Ljuva Hem. Var också handlade mat, idag gjorde jag grekisk pyttipanna, denna rätten blev Jinn och jag inspirerad av familjen Lindqvist. Jätte lätt att göra och jätte god. Vitlöksbröd och hemmagjord vitlöks och limesås till är helt perfekt! 
 
Nattinatt ❤
 
Till top