My. N. L. Phan

My beloved parents!

FAMILJEN Permalink0
Idag fyller pappa 57 år, och imorgon är det morsdag. Jag och systrarna slog två flugor i en smäll genom att fixa en enkel men betydelsefull för både mamma och pappa. Vi kunde inte komma hem nu i helgen men lämnade en fin present hemma. Tidigare idag ringde vi och facetime: ade med pappa och mamma och sa grattis till dem. Pappa har åldrats med åren det kan vi inte förneka, något han börjar bli lite nojig över. Eftersom de senaste gångerna vi förstorat familjebilder så tycker pappa om den äldre bilden och säger att den senaste är alla fina förutom han. När vi frågar varför då menar han att vi är så unga och fina och han så gammal. Så söt han är! Åldern är bara en siffra, för mig är han, även mamma alltid unga, stilig och vacker! Detta skrev jag på vietnamesiska på kortet som vi gav till dem, han måste skratta ihjäl sig när han läste det. Utöver grattis kortet förstorade och ramade vi in en bild på pappa och mamma när vi nyligen bott i Sverige 3-4 år (om jag inte minns fel), då var de verkligen unga! Dem blev riktigt nöjda!!! ♡

Then and now....still beautiful like always! i love you so much, i'm so lucky to be your daughter ♡

Oslo calling

RESOR Permalink0
Inget märkvärdig med Oslo egentligen, men bort från Sverige och allt ibland är skönt. Lillsyrran, finisarna Kim och Myhanh och jag bestämde oss för en tjejtrip över helgen och det blev Oslo! Bara vara och umgås, och lite dans dans så klart :)

The other day's outfit

DAGENS missluong, outfits Permalink0
Förra torsdags var det så härligt väder och solen verkligen stekte, det var så härligt! Men, för er som inte vet, sens jag fått min allergireaktioner och den perioden jag vikarierade på dagiset har min immunförsvar blivit riktigt kass, därav var jag väldigt påklädd när det var vintertid/regn osv. Därför när våren kommer och jag är lättklädd blir jag så lätt förskyld. På så sätt vågade jag inte köra på shorts häromdagen men det hade jag verkligen velat ha när det blev som varmast som mitt på dagen. Men jackan fick ligga kvar i bilen i alla fall, härligt!

 

Blus från Gina Tricot / Chinos från BikBok / Solglasögon från Åhléns / Väska från Gina Tricot / Pumps från Din Sko
Till top